Eindstand competitie senioren

Zondag, 2 oktober 2016

De laatste competitie wedstrijd (nummer 9) werd gevist op zondag 2 oktober in het Overijssels kanaal bij Bolletje. Geen gemakkelijk water.

De virtuele eindstand na 8 acht wedstrijden was ongekend spannend. Gerrit Meijer stond er het beste voor. Bjorn Kienhuis en Hans Oude Bennink stonden daar vlak achter.

Bjorn en Gerrit visten allebei in hetzelfde vak. Bjorn werd eerste in het vak met 1.700 gram, goed voor 1 punt. Gerrit ving slechts 10 gram, goed voor 5 punten.
Hans Oude Bennink presteerde in het andere vak als beste van de dag, met 2.250 gram vis, goed voor 1 punt.

Na aftrek van een afzegger en de twee slechtste resultaten, kwam Bjorn uit op een puntentotaal van 11, bijeen gevist in 6 wedstrijden. Gerrit kwam uit op 12 punten, en Hans Oude Bennink op 13 punten.
Allereerst gaan de felicitaties uit naar Bjorn, maar ook Gerrit en Hans natuurlijk van harte gefeliciteerd. Jullie hebben het erg spannend gemaakt.

De uitslag is te vinden op de wedstrijdpagina.