Vislust strijdt mee in het Clubkampioenschap 2017

Zondag, 30 april 2017

Diverse verenigingen in Oost-Nederland strijden onderling om het clubkampioenschap 2017. Op zaterdag 29 april heeft Vislust een wedstrijd gevist tegen Nijverdal.

Het korps van Vislust telde 13 deelnemers, het korps van Nijverdal telde 11 deelnemers. Alleen de resultaten van de beste 5 deelnemers van elk korps tellen mee bij het bepalen van de uitslag.
Het was guur en de wind kwam uit alle hoeken. Er dreef erg veel rotzooi op het water in het Lateraalkanaal, door de wisselende wind telkens heen en weer. Iedereen had er last van. Maar om het met de woorden van een van de Nijverdallers te zeggen: Almelo uit is altijd lastig.

Het was een moeizame visserij, maar Almelo boekte een beter resultaat dan Nijverdal en gaat daarmee door naar de volgende ronde.

Het team van Nijverdal

En het team van Almelo