Dollegoorcup 2018

Zaterdag, 28 april 2018

Op zaterdag 28 april is op het parcours bij Bolletje gevist om de Dollegoorcup. Het betreft een korpswedstrijd tussen OHV (Oldenzaal), Ons Genoegen Wierden, Ons Genoegen Hengelo, HSV Haaksbergen en AHV Vislust. Helaas liet Haaksbergen verstek gaan. Alle 4 deelnemende korpsen wisten vis te vangen maar dat gold niet voor elke deelnemer (5 deelnemers per korps). Van Vislust werd verwacht -vanwege de kennis van het wedstrijdparcours- dat ze in het voordeel zouden zijn, maar dat bleek geen voordeel.

Winnaar werd het korps van Oldenzaal met totaal 7.150 gram aan vis, tweede werd Ons Genoegen Hengelo met 3.090 gram vis, derde werd Ons Genoegen Wierden met 930 gram vis en vierde en laatste Vislust met 800 gram vis.

Na afloop was het nog even gezellig napraten in  het clubhuis van Vislust. Op de foto het winnende team van Oldenzaal. Heren een mooie prestatie en van harte gefeliciteerd.