Drie extra wedstrijden in de bouwvak

Donderdag, 23 augustus 2018

In de bouwvakvakantie 2018 heeft de wedstrijdcommissie van AHV Vislust een drietal extra wedstrijden georganiseerd op de donderdagochtenden. Je kon per wedstrijd deelnemen (inleggeld = prijzengeld) maar voor degene met het meeste gewicht en deelname aan alle drie wedstrijden was er een extra waardebon beschikbaar.

Tijdens de eerste wedstrijd (9-8) is er door bijna alle deelnemers redelijk gevangen, totaal bijna 25 kilo. Tijdens de tweede wedstrijd (16-8) was de vangst een stuk minder, ruim 13 kilo. De derde donderdagochtend (23-8) waren de vangsten weer een stuk beter, iets meer dan 24 kilo. Met een deelnemersveld van gemiddeld 15 vissers.

Natuurlijk zaten er grote vissen bij, zoals zeelten en brasems. Maar het merendeel waren mooie voorns en ook veel baars. Een leuke visserij als je de vis op de plek kon krijgen en kon houden.

De wedstrijden stonden op zichzelf, het inleggeld was prijzengeld en elke keer was er een andere winnaar.

Een opvallende prestatie werd geleverd door Louis Voorn. In week een ving hij 4,2 kilo, in week twee 1,9 kilo en in week drie 4,8 kilo. Totaal goed voor iets meer dan 11 kilo vis. Daarmee werd Louis winnaar van een waardebon die als extra prijs beschikbaar was voor degene die in drie wedstrijden de meeste kilo's vis wist te vangen. Louis een mooie prestatie, gefeliciteerd.

Links Henri Wermelink (wedstrijdcommissie) die de waardebon en felicitaties uitreikt aan de winnaar Louis Voorn (rechts)