Algemene Ledenvergadering 2020

Zondag, 15 november 2020

Vergaderen in corona tijd, dat gaan we anders aanpakken nu we niet samen mogen komen in ons clubhuis. We gaan digitaal vergaderen en we roepen u op deel te nemen aan de vergadering en uw stem uit te brengen op de voorstellen van het bestuur.

Op maandagavond 23 november om 20:00 uur vindt de algemene ledenvergadering plaats van AHV Vislust.
Dit jaar zal deze vergadering volledig digitaal plaats vinden.

Leden worden hierbij opgeroepen om aan deze vergadering deel te nemen. Om 19:45 uur gaat de vergadering live, om 20:00 starten we.

Het wordt een bijzondere vergadering, niet alleen omdat het digitaal gaat, maar ook omdat we afscheid nemen van Wim van den Bos als bestuurslid en voorzitter.

Klik op deze link om deel te nemen aan deze vergadering

Nadat u deze link hebt geopend verschijnt het volgende menu:

U kiest dan voor de optie doorgaan in deze browser en u bent deelnemer aan de vergadering.

Leden krijgen via de mail een unieke code om te kunnen stemmen. Deze stemcode wordt op dinsdag 17 november naar u toegestuurd via de email. Ontvangt u deze stemcode niet, dan beschikken wij niet over uw (correcte) emailadres. U kunt de stemcode opvragen bij de secretaris. Stuur een mail.

Klik op de volgende link om te stemmen:

alv-vislust.onlinestemtool.nl

Let op: u heeft tijdens twee tabbladen geopend in uw browser, een voor het volgen van de vergadering en een voor het stemmen.

Het stemmen kan al vanaf vrijdag 20 november, maar dan moet u het doen zonder de toelichting.

De agenda en andere relevante stukken staan op de website zodat de deelnemers zich kunnen voorbereiden.

Heeft u vragen over de agenda en/of de vergaderstukken,  of heeft u een rondvraag aan het bestuur, mail uw vragen vooraf naar de secretaris. Wij zullen deze vragen hieronder vermelden en van een (voorlopig) antwoord voorzien.

Doe mee, sluit digitaal aan, het is nieuw, ook voor bestuur.