Iets voor een ander doen in de hengelsport??

Donderdag, 15 februari 2018

Met enige regelmaat bereiken uw vereniging vragen om een vismaatje.

Sommige ouderen, gehandicapten of mensen met een licht verstandelijke beperking kunnen hun hobby sportvissen alleen uitoefenen als ze kunnen beschikken over een vismaatje die (voor het vervoer zorgt en) hen helpt met het vissen.

Als dat iets voor jou is, dan kun je dat kenbaar maken op info@vislust.nl.  Als er dan een vraag is, dan brengt uw vereniging u in contact met de aanvrager.

Een goed voorbeeld is een school die begeleiding zoekt voor een groepje jeugdige vissers. Een andere vraag die er op dit moment ligt komt van Avelijn, die een vismaatje zoekt voor de volgende persoon:

De persoon waar het om gaat is 60 jaar. Hij zou graag 1 x in de twee weken op de zaterdag vissen in de middag (tussen 10 & 16.00).
Hij heeft vooral vis voorkeuren voor de voorn en brasem, maar karperen vind hij ook heel mooi.
Hij heeft zelf een vaste stok , maar ook een werphengel. Hij had hierin geen voorkeuren. Het vervoer word geregeld met de regiotaxi.

Iets voor jou, laat het weten, dan zorgen wij voor de contactgegevens.