Disclaimer

Disclaimer


De op deze website getoonde informatie wordt door AHV Vislust met constante zorg en aandacht samengesteld. De door AHV Vislust verstrekte informatie is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. AHV Vislust kan niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. AHV Vislust aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is.

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van AHV Vislust. Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van AHV Vislust gebruik worden gemaakt.

De (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van AHV Vislust, welke geen eigendom zijn van AHV Vislust, deze zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van AHV Vislust.

AHV Vislust aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door AHV Vislust worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.