Nachtvispas

De nachtvispas en de derde hengeltoestemming zijn een extra product van Sportvisserij Nederland. Lees in het infoblad wat de mogelijkheden zijn en hoe deze kan worden aangevraagd.

Goed om te weten: Wanneer een jeugdlid op 1 januari van het lopende jaar nog geen 14 jaar is, ontvangt hij geen VISpas, maar een JeugdVISpas. Dat houdt dus in dat hij of zij geen Nacht- en/of Derde Hengeltoestemming kan krijgen.

Helaas zijn winkeliers hier nog steeds niet goed van op de hoogte. Dit geeft een hoop rompslomp wanneer Sportvisserij Nederland dergelijke aanvraagformulieren ontvangt. Daarnaast is het vervelend voor het jeugdlid, hij/zij heeft immers wel betaald, maar zal helaas geen hologramsticker ontvangen.

Tegenwoordig zijn de aanvraagformulieren voor de Voorlopige Nacht- en/of Derde Hengeltoestemmingen zo gemaakt dat het verplicht is om een VISpasnummer in te vullen. Komt iemand met een JeugdVISpas in de winkel, dan mag de winkelier hem of haar dus geen Voorlopige Nacht- en/of Derde Hengeltoestemming verkopen.

Infoblad nachtvispas en derde hengel toestemming

Bestel hier je nachtvispas en/of derde hengeltoestemming