11de wedstrijd Competitie Veteranen 2022

Voor zover dat nog aan de orde is in 2022 zijn van toepassing de richtlijnen van het RIVM, het protocol verantwoord vissen bij hengelsportverenigingen van Sportvisserij Nederland en NOC*NSF en de noodverordening van de Veiligheidsregio Twente.

Deelnemers volgen te allen tijde de aanwijzingen van de wedstrijdleiding op.

Aanmelden en betalen (€ 10,-) bij Jan Bokhove, telefoonnummer 0546-868689 of 06-44076053.
Aanmelden kan ook via de website: klik hier voor aanmelden

Loten: kom niet te vroeg, bij aankomst (08:00-8:15 uur) bij het parcours pak je een steknummer uit de emmer en ga je door naar je stek. Na afloop wordt er gewogen. Als jouw vis gewogen is ga je naar huis. De uitslag volgt via de mail en de website. Dus niet verzamelen vooraf en na afloop van de wedstrijd.

Ondanks alle extra maatregelen proberen we u en onze sport toch op een goede manier uit te oefenen. Samen kunnen we dat.

Afmelden voor de wedstrijden bij: J. ter Weer tel. 0546-821223

Het reglement kunt u hier downloaden.

Als u meedoet aan deze competitie kunt u zonder bijbetaling ook meedoen aan de wedstrijd om de Veteranencup, op zaterdag 2 juli 2022, alsmede aan de barbecue op diezelfde datum.

Datum (en tijd) Dinsdag 16-08-2022 09:00 uur t/m dinsdag 16-08-2022 12:00 uur
Uiterlijke inschrijfdatum Zaterdag 07-05-2022
Inschrijfgeld €10,00
Lidmaatschap vereist
Plaats Almelo
Overijssels Kanaal, Slachthuiskade
Wedstrijd Nationaal
Water Zoet
Sportvisserijtype Witvissen

Heren, dames

Datums competitie:
De competitie vindt dit jaar plaats op twee locaties, de eerste acht wedstrijden in de Loolee en de tweede serie van acht wedstrijden in het Overijsselskanaal, Slachthuiskade.
De aanvangstijden in het voor - en najaar zijn 's-morgens om 09:00 uur.
We vissen 3 uur.
Vaste stok, maximaal 11,5 meter.
De loting vindt plaats drie kwartier voor aanvang van de wedstrijd, dus om 08:15 uur aan het water.
Van de 16 wedstrijden tellen er 12 mee voor de einduitslag van de competitie.

Organisator(en) AHV Vislust