ALV Voorjaar 2018

Het bestuur van de AHV Vislust nodigt u van harte uit voor het bijwonen van de algemene ledenvergadering op maandagavond 26 maart 2018. De vergadering wordt gehouden in ons clubhuis, Slachthuiskade 50 te Almelo. Aanvang 20:00 uur. De agenda voor de vergadering kunt u hier downloaden.

Op de agenda staan een aantal ingrijpende onderwerpen zoals een forse contributieverhoging voor 2019, de toekomst van de ledenadministratie en de aanleg van een looppad langs de Dollegoorvijver. In de eerstvolgende nieuwsbrief zal op een aantal onderwerpen al vast vooruit worden geblikt.

De agenda voor de voorjaarsvergadering 2018

De (concept) notulen van de voorjaarsvergadering 2017