Het wedstrijdseizoen is weer gestart

Zondag, 8 april 2018

Het hengelsportseizoen 2018 is geopend met de jaarlijkse snertwedstrijd. 28 deelnemers gingen met elkaar de strijd. Het was een moeizame visserij na het lange en koude voorjaar. Werd in 2017 ruim 58 kilo vis gevangen, in 2018 bleef de tellen steken op nog geen 4 kilo vis.

Slechts één brasem werd er gevangen door Remo Ambergen. Hij is dus tevens de winnaar. Verder waren het de bekende maar o zo vervelende zwartbekgrondels die gemakshalve maar werden gewaardeerd op 10 gram per stuk. De gehele uitslag vind je elders.