Uitslag voorjaarconcours 2018

Zondag, 10 juni 2018

Het traditionele voorjaarsconcours is weer gevist. Met een historisch laag aantal deelnemers helaas.

Het weer was goed, meer dan goed. Maar beide dagen slechts 13 deelnemers voor deze gratis (voor leden) wedstrijd. Woensdag 13 juni kunnen de winnaars een mooie prijs in ontvangst nemen, om 19.30 uur in het clubhuis. Op zaterdag was Harry Roord de winnaar met iets meer dan drie kilo vis. Op zondag was Hans Oude Bennink de winnaar met bijna 5 kilo vis. De totale vangst op zaterdag was ruim 12 kilo vis, op zondag ruim  20 kilo vis.
De grootste vis deze dagen werd gevangen door Hans Oude Bennink, een brasem van 61 centimeter. Wie gaat die vangst in het najaarsconcours overtreffen om de Lulof beker te winnen voor de grootste vis??
Opgeven  voor het najaarsconcours kan nu al!!!